Date

Date endte med sex på toilettet i Cafeen

Første date på dansk.dating gav pote.

Date er blevet hverdag for mig nu.  Mit navn er Nanna og jeg bor i Randers. Det er for mig ikke normalt at kneppe på første date, dog er det sket et par gange tideligere. Den lille historie ville jeg gerne, dele med jer trofaste læsere.

Date

date nanna

Jeg havde skrevet med en sød fyr på Tinder! Det havde vi gjort nogle uger, og nu var tiden inde til vi skulle på en date. Aftalen blev på en cafe i indre by, hvor vi skulle have en let frokost.

Man er vel pige! Så jeg havde selvfølgelig gjort mig i stand, make up, en lille fræk kjole, og høje hæle. Skal jeg selv sige det, var jeg røv fræk og klar på løjer.

Min date sidder allerede og venter på mig, da jeg ankommer til den aftalte cafe. Han ser sku godt ud tænker jeg, han må da gerne ordne mig tænker på vej hen til bordet.

 

Min date kneppede mig op af døren på toilettet.

Der er meget stille i Caféen! Der er kun min date og jeg, samt et par læse andre kunder der får deres kaffe. Vi snakker og hygger os under frokosten, og har faktisk en ret god kemi.

Efter vi havde indtaget noget god mad og vin, skulle jeg lige ud og pudre næsen som vi tøser siger. Jeg kommer ud på toilettet! Der går ikke 2 sekunder så træder min date kommer ud på toilettet.

Han kommer hen og starter med at voldsnave mig, og smider mig op på håndvasken. Derefter trækker han minekjole op, og ned med trusserne alt imens han har lynet sine bukser op.

Jeg bliver gennem kneppet lige der på håndvasken, det er min frækkeste  dansk.dating date til dato. jeg suttede hans pik færdigt og gjorde den helt ren med min tunge.

date

date endte på toilettet

Efter vores sexdate endte vi op som kærester.

Efterfølgende har vi set hinanden flere gange på forskellige dates, og har den samme kemi som på første møde.

Vi er kommet så langt i vores forhold nu vi er blevet kærester, og snakker om at skulle flytte sammen.

Dansk.dating kan altså bruges til andet finde frække fyre at, knalde på et toilet i en lille cafe.

læs mere her.