Swinger Klubben

Swinger klubben er uden jalousi

Afstem jeres forventninger så undgår i jalousi.

Swinger klubben er ikke et sted med plads til jalousi. Det er blevet mere og mere mainstream at gå i swingerklub. Men der kan stadig være en del overvejelser, som hvordan undgår man jalousi?

Hvad er jeres forventninger, hvad må i gøre med andre, er det tilladt at kysse? Er det okay i har sex med andre mænd eller kvinder?

Afstem jeres afstemninger inden i tager i swinger klubben, så undgår i nemlig de fald grupper der kan være. Der er ikke noget værre end en jaloux kælling eller mand, det kan ødelægge hele fornøjelsen med besøget.

Mange dramaer har udspillet sig i swinger klubber landet over, lige netop på grund af dette. Jalousi den største grund til at, folk blive smidt ud af en swinger klub.

Jeg har oplevet jalousi i til swinger fester men jeg har aldrig selv været ramt af det, siger Asta fra Aalborg der er hobby swinger.

Du skal følge to regler i swinger klubben så undgår du jalousi.

Mange klubber har to regler, som er altafgørende. Den ene er, at man spørger, før man rører. Den anden regel er: Hvem man møder i klubben, bliver i klubben.

Uanset om man kommer som single eller som par, så er der ingen, der siger, man skal være aktiv. Man gør lige det, man har lyst til.

En anden regel er! et nej er et nej. Man skal ikke føle sig presset til at, deltage hvis man ikke har lyst. Flere bliver ligeledes bortvist af denne grund.

Der er mange der starter forsigtigt med, at swinge. De starter privat med andre amatør swingere som de finder på Adultsex.dating/da

Intro aften I swinger klubben.

Der tilbydes introaften for alle der ønsker at, se klubben med tøj på mellem.

Her vil personalet vise rundt i klubben, svare på evt. Spørgsmål og forklare om de forskellige rum.

Et tilbud for jer, som ønsker at få stillet jeres nysgerrighed. I skal også være meget velkomne på andre åbnings dage

Her kan I også finder de forskellige intro aftener, events og sær arrangementer klubben byder på.

Ville du vide mere om swinger livet og hvordan du kommer i gang læs mere her.