Fortrydelsesret og garantier

Som det også er nævnt andetsteds på denne side, er der både fordele og ulemper ved at købe ting på internettet. Selvom det er nemt, hurtigt og der findes et bredt udvalg, vil der nok altid være nogle, der er skeptiske i forhold til det. Det er såmænd et acceptabelt argument, og man bør altid forholde sig kritisk til en hjemmeside, før man vælger at foretage et køb. På den måde sikrer man sig, at man handler sikkert, og man kommer forhåbentlig ikke i klemme.download

Betalingen kan tit være et emne, der kan bekymre folk. Man får ikke sin vare med det samme, som det er tilfældet i en fysisk butik, og dette giver en usikkerhed. Derudover kommer der tit en tvivl omkring fortrydelsesret, garantier og reklamation. For det kan altid ske, at man skal returnere sin vare af den ene eller anden grund, og det er naturligvis mere besværligt, når varen er købt i en webshop, især hvis det er en butik, der ikke findes fysisk.

I Danmark har man ved lov 14 dages fuld returret, og dette gør sig altid gældende. Det gælder altså også varer, der er købt på nettet. Så man kan stadig fortryde dit køb inden for 14 dage, hvis man har købt en vare i Danmark vel at mærke. I forhold til reklamation og garanti kan det være mere individuelt fra butik til butik. Man kan dog altid sende sin vare retur, hvis man ønsker den ombyttet til en anden størrelse, en anden model eller noget helt tredje. Det kan dog variere, om man selv skal betale for fragten, når den sendes retur, eller om shoppen gør det. Det er en god service og en bonus, hvis firmaet betaler fragten. Især når det gælder køb af tøj og sko, kan det nemt ske, at man skal bruge en anden størrelse. Uanset hvad kan man forvente, at hvis varen ikke er i ordentlig stand, så vil firmaet sørge for, at man får en ny, eller at den bliver repareret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *